Kategoriassa Kulttuuri

Sugarin Flow-vinkit

samuli pentti flow festival

Karita:
”Flowssa parasta on tietenkin kaverit ja monen tutun kanssa tulee varmasti tänäkin vuonna vaihdettua kuulumiset festarihumun ympäröimänä. Parhautta on myös, että herkullista vegaaniruokaa ja kuplivaa löytyy takuuvarmasti. Musiikista kiinnostavat ainakin View – kotimainen räppäri, jonka luulin pitkään olevan jokin jätti-jenkkistara –, Jamie XX ja Anohni.

FLOW maija astikainen

Ida:
”Ah, Flow! Kesän virallinen hyvästelyviikonloppu lähestyy. Flow on aina täynnä seikkailuja, parhaita tyyppejä (uusia ja vanhoja), kylmiä väreitä, mielettömiä keikkoja ja herkullista ruokaa. Tänä vuonna haluan testata DATE + KALE:n Mermaid Bowlin ja Cargon vegaanisen burgerin. Välillä on kiva päätyä keikoille, joiden suhteen ei ole mitään odotuksia, mutta en aio missata Mura Masan, Anderson Paakin ja ah-niin-nostalgisen M83:n keikkoja mistään hinnasta!”

Sylvia:
”Flow tarkoittaa minulle huoletonta kesäistä viikonloppua, ja ennen kaikkea musiikkia! Rakastan keikkoja, ja Flowsta olenkin vuosien varrella löytänyt monta uutta artistituttavuutta. Tämän vuoden ehdottomat tärppini ovat Massive Attack, New Order sekä Four Tet, joka on ihan mieletön livenä! Kaytranada on must see, ja käyn myös tsekkaamassa uuden tuttavuuden GoldLinkin. Tällä kertaa yritän välttää ruokapaniikkia ja oikeasti miettiä, mitä haluan syödä. Kimchi Wagonin lista kiinnostaa!”

Sugarin Flow-muistilista
Vuosien varrella olemme havainneet, että näillä festarikokemus muuttuu paremmaksi:
– Käsidesi. Sen voi helposti tehdä itse eteerisillä öljyillä!
– Tarpeeksi pieni laukku. Liian iso kassi aiheuttaa tanssiessa helposti mustelmia itselle ja kanssabailaajille.
– Pientä purtavaa yön pikkutunneille. Festivaalialueelle on sallittua tuoda pieniä eväitä, kuten patukoita.
– Deodorantti.

Kuvat: Jussi Hellsten, Samuli Pentti, Maija Astikainen
/ Flow Festival

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.