Helsinki-vinkit \\ Hyvinvointi

Sugarin
menovinkit:
hyvinvoinnin
maaliskuu

|

Maaliskuussa kaipaamme hemmottelua ja lempeitä elämyksiä. Kokeilemme kelluntatankissa kelluntaa, hemmottelemme itseämme luonnonkosmetiikalla ja kirppistelemme hämärässä Earth Hourin merkeissä.

PUR Hyvinvointikauppa Hakaniemi Kauneusviikot 8.-24.3. 

Hakaniemen PUR Hyvinvointikaupalla vietetään 24.3. asti Kauneusviikkoja, joiden aikana on luvassa maksutonta intialaista päähierontaa (9.3.), tiettyjen sarjojen tuotteiden ostajille kaupan päällisenä käsihoitoja ja ihoa elvyttäviä guasha-näytehoitoja kasvoille. Suosittelemme piipahtamaan Hakaniemen PUR:ssa! Kaikki tarjoukset ja koko ohjelman löydät täältä.

Hämeentie 8, Helsinki

Kelluntakeskus Float Kallio 

Vietämme perjantaina ideointipäivää Sugarilla ja pääsemme aloittamaan aamun Float Kalliossa kelluen. Kelluntatankissa kellutaan suolatussa ihonlämpöisessä vedessä tavoitteena päästä irti hektisestä arjesta. Kellunnan kerrotaan olevan rentouttavaa, stressiä vähentävää ja palauttavaa ja parhaassa tapauksessa se voi parantaa muistia ja keskittymiskykyä ja auttaa esimerkiksi uniongelmissa. Emme malta odottaa, että pääsemme testaamaan ja raportoimaan kokemuksesta!

Itäinen Brahenkatu 13, Helsinki

Earth Hour iltakirppis Konepaja Bruno 25.3.

Konepaja Brunolla voi viettää 25.3. pidettävää Earth Houria iltakirppiksen merkeissä. WWF on mukana tapahtumassa. Lisätiedot tapahtumasta täällä.

Aleksis Kiven katu 17 A

Helsinki-vinkit \\ Hyvinvointi \\ Teksti: Sugarin toimitus \\ Kuvat: RMS Beauty / Pur Hyvinvointikauppa, Float Kallio, Earth Hour \\ 9.3.2017