Kategoriassa Kulttuuri

Sugarin menovinkit viikonloppuun

Listasimme loppuviikon kiinnostavimmat menovinkit; luvassa kirppistä, hyvinvointikaupan avajaistarjouksia ja tietenkin R&A.

kivempi-kirppis

Tulevana lauantaina Ravintola Bottalla kirppistellään klo 12-18. Ravintola Bottalla järjestetään syyskuisena lauantaina 24.9. kivempi kirppis: laatukamaa pöytäkaupalla, virvokkeita baarista ja hyvää musaa – niistä on kivempi kirppis tehty. Lisätietoja tapahtumasta täällä.

 

PUR KAUPPA HAKANIEMI

 

Pur-hyvinvointikauppa avasi ovensa myös Hakaniemessä! Osoitteesta Hämeentie 8 löydät mielettömän valikoiman luomuherkkuja, laadukkaita vitamiineja ja lisäravinteita, luonnonkosmetiikkaa ja pian myös ekokosmetologin palvelut Esse- ja Lakshmi-hoidoin. Vielä tämän viikon ajan uudessa Pur-kaupassa on mahtavia avajaistarjouksia, jotka voit kurkata täältä.

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Ei syksyn aloittajaisia ilman Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleja. Vielä ehtii katsomaan kirpeitä rakkaustarinoita, ravistelevia dokumentteja sekä mielikuvituksellisia animaatioita, sillä festivaalit jatkuvat sunnuntaihin 25.9 saakka. Sugarin uteliaisuuden herätti muun muassa tsekkiläinen dokumentti Girl Power. Se kertoo naistaiteilijoista, jotka elävät kaksoiselämää: päivisin normaalia toimistotyötä paiskivat naiset heräävät öisin eloon graffittiartisteina.

 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.