Kategoriassa Matkailu ja retkeily \\ Vastuullinen elämä

Sugarin vinkit:5 x Kööpenhamina

Sugar-Copenhagen-Koopenhamina

Kaktus København – kaupan täydeltä kaktuksia

Nørrebrosta löytyy suloinen pikkukauppa täynnä kaktuksia ja riippuvia mehikasveja. Veikkaamme, että täältä saat myös parhaat vinkit kaktusten hoitoon, sillä erikoistuneempaa kukkakauppaa on vaikea kuvitella.

Vinkki: Riippuvat mehikasvit ovat todella helppohoitoisia; ne tarvitsevat 15 minuutin vesikylvyn parin viikon välein ja that’s it. 

raw 42

42 RAWraakaa luomulounasta ja välipalaa

42 Raw tarjoaa herkullista raakaruokaa burgereista salaatteihin, smoothie bowleihin ja pizzoihin. Annokset ovat maistuvia ja kohtuuhintaisia, joskin supersuositussa ravintolassa vapaata paikkaa saa hetken ajan odottaa.

Suosittelemme: Thai Noodles ja pizzat salaatilla!
Louisiana museo Kusama lights

Louisiana  taidetta rannikolla

Museoreissu Louisianaan on ehdottomasti 45 minuutin junamatkan arvoinen. Museoalue koostuu erilaisista kauniista museorakennuksista ja aluetta pääsee kiertämään myös ulkona. Museo sijaitsee aivan rannassa ja osa taideteoksista sijaitsee pihalla.

Suosittelemme: Kusaman uudelleen avattu Gleaming lights of the Souls -installaatio, kiva museokauppa ja kävelykierros museon pihamailla. 

NEIGHBOURHOOD luomubrunssi

Neighbourhood monipuolinen luomubrunssi

Neighbourhoodin brunssin voi valita joko kasvis- tai lihaversiona. Se on täydellinen viikonloppuaamun aloitus varsinkin ennen pidempää museoreissua. Neighbourhoodiin ei voi tehdä pöytävarausta, mutta jos brunssille saapuu kahdentoista aikaan, saa pöydän helposti.

Vinkki: Neighbourhoodiin kannattaa tulla myös illalla; pizzat ja drinkkivaihtoehdot on nekin todettu maistuviksi. Kaikki ravintolassa tarjoiltava on 85-95% luomua. 

Manfreds Copenhagen

Manfredsfine diningia & natural-viinejä

Manfreds on tunnelmallinen kasvisruokaan painottunut ravintola, joka on erikoistunut natural-viineihin. Palvelu on ystävällistä ja osaavaa ja henkilökunta auttaa mielellään oikeanlaisen natural-viinin löytämisessä. Manfredsissa kaikki on 90-100% luomua.

Vinkki: Jos haluat syödä hyvin, mutta iso lasku kauhistuttaa, mene Manfredsiin lounaalle ja kokeile viiden annoksen maistelumenu n. 26 € hintaan. Sen saa räätälöityä oman ruokavalion mukaiseksi.  

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.