Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Tapaa Sugar-tiimi: Aino, PR Manager

Muistan lukeneeni vuosia sitten Sugarista jostain naistenlehdestä ja päätin silloin, että tuonne haluan joskus töihin. Kun Sugarilla tänä syksynä aukesi haku PR Managerin paikkaan, tiesin heti, että nyt täytyy toimia. Paras kaverini tokaisi itsevarmasti mulle, että ”mä niin tiedän, että sä saat ton”. Koen olevani tosi etuoikeutettu, että mulla on noin ihana ystävä sekä siitä, että tosiaan sain paikan. Hymyilin varmaan viikon putkeen sen jälkeen, kun olin ottanut työtarjouksen vastaan.

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Kävin jo joskus ala-asteikäisenä ekan kerran kirpputoreilla, joten käytettyjen vaatteiden ostaminen ei ole koskaan tuntunut mulle vieraalta. Mua on myös aina kiehtonut uusien esineiden sijaan esineet, joilla on tarina ja ajan patinaa. Kiinnostus ekologisempaan elämään on ollut varmaan aina jossain takaraivossa, mutta vuosi vuodelta oon tehnyt enemmän konkreettisia askelia sitä kohti.

Kivointa työssäsi?

Parasta on ihana ja kannustava työyhteisö, joka jakaa samat arvot. Huikeaa on myös se, kuinka inspiroivalla tavalla Sugar tuo vastuullisempaa elämäntyyliä esiin. Me ollaan kaikki täällä töissä siksi, että halutaan tehdä maailmasta vähän parempi paikka ja vaikuttaa ihmisten kulutuskäyttäytymiseen. Se on mun mielestä tosi hienoa.

Suosikkituotteet Sugarilla

Tää on vaikea, koska Sugarilla on niin paljon hyviä tuotteita. KORA Organicsin energisoiva sitrussuihke on aivan ihana – suihkin sitä kasvoilleni pitkin työpäivää, kun kaipaan pientä herätystä. Tuoksu on myös taivaallisen sitruksinen. Olen ennen aina kavahtanut itseruskettavia tuotteita, mutta Atopikin kevyesti itseruskettava kasvovesi saa kalpean talvi-ihoni näyttämään hieman elinvoimaisemmalta. Käytän kasvovettä kevyesti vain kerran viikossa, jotta sävy näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta. Haluaisin kokeilla kaikkia BYBI Beautyn tuotteita. Toistaiseksi oon kokeillut vasta Babe Balmia ja Bakuchiol Boosteria, joista oon tykännyt molemmista tosi paljon.

Guilty pleasure?

Halvan suklaalakukuulat. Syön koko pussin aina yhdeltä istumalta, hups!

Anna yksi kauneusvinkki.

Paras kauneusvinkkini on kunnon yöunet, niistä olen aika ehdoton. Koitan nukkua joka yö kahdeksan tuntia, nipistän mielummin muista jutuista. Univaje näkyy heti naamassa sekä yleisfiiliksessä! Toinen vinkkini on hyvin kosteutettu iho – en voi ylistää tarpeeksi Whamisan Deep Rich Toner -kasvovettä, jota taputtelen reilusti aamuin illoin kasvoilleni. Se on ratkaissut kaikki iho-ongelmani, jotka ovat johtuneet pintakuivasta ihosta.

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Olen horoskooppimerkiltäni skorpioni. Tunnistan itsestäni skorpionin piirteitä, kuten voimakastahtoisuuden, syvällisyyden ja uteliaisuuden. Skorpioneja kuvaillaan aina tosi mystisiksi. Se kuulostaa hauskalta, vaikka en tunnista sitä ominaisuutta itsessäni.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Menisin akupunktioon! En ole vielä koskaan kokeillut akupunktiota, mutta se on ollut kokoajan to do -listalla, sillä olen kuullut siitä pelkkää hyvää.

Lempiemoji?

Tää, koska hän näyttää niin tyytyväiseltä:

Relieved Face on Apple iOS 13.2

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.