Anna Sugar Helsinki
Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Tapaa Sugar-tiimi: Anna, Showroom Manager

”Etsin itselleni kesäksi harjoittelupaikkaa Helsingistä 3 vuotta sitten ja ensin Google haussa jätin klikkaamatta Sugarin saitille. Kuukausi myöhemmin onnekseni Sugar tuli somessa vastaan toista kautta ja sanoin, että tonne mä haluan.”

”2,5 vuoden takainen harjoittelu Sugarilla jätti minuun ison jäljen – vain hyvässä. Ihmiset toimistolla inspiroivat ja valoivat uskoa ja toivoa elämään, sain niin paljon enemmän koko kesältä kuin osasin odottaa. Kesän jälkeen, kun minulta kysyttiin missä haluaisin työskennellä, vastaukseni oli aina ”Haluan kokeilla kaikkea, mutta yhtenä ainoana yrityksenä tiedän vain Sugarin josta unelmoin.” Olin bussissa matkalla Tampereelle kun Junior PR Managerin paikka aukesi. Aloin kirjaimellisesti itkemään. Ja huh, vieläkin välillä itkettää, että miten yhteen toimistoon voi mahtua näin paljon hyvää energiaa ja inspiraatiota!”

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

En osaa identifioida yhtä vaihetta, ehkä ajatus ekologisesta elämäntyylistä on aina asunut minussa, mutta se on vain puhjennut kukkaan myöhemmin. Asioiden loppuun asti kuluttaminen on ollut minulle aina itsestäänselvyys. Mutta vasta ensimmäisen Lihattoman Lokakuun myötä kokeilin täysin kasvispainotteista ruokavaliota ja sille tielle jäin. Samalla aloin puntaroimaan arvomaailmaani ja aloin etsimään tietoa ympäristöasioista.

Kivointa työssäsi?

Että voin seisoa kaiken tekemäni takana 100%! On ihanaa työskennellä ihmisten ja brändien kanssa, jotka haluavat omalla työllään tarjota eettisiä ja ekologisia vaihtoehtoja kaikille.

Showroom managerina on myös ihana tutustua uusiin ihmisiin viikottain. Se on niin ainutlaatuinen mahdollisuus oppia uutta, jakaa kokemuksia ja näkemyksiä. Sugarilla on myös mahdotonta olla inspiroitumatta työkavereistaan, best. <3

Suosikkituotteet Sugarilla

Kokeilin 3 vuotta sitten Flow Cosmeticsin Teepuu Palashampoota ja tällöin palashampoot tuli jäädäkseen. Se oli myös iso muutos myös siinä mielessä, että kartonkipakkaus sai minut miettimään kaikkia pakkauksia ja halusin kosmetiikkani olevan mahdollisimman monikäyttöistä. Frantsilan Kipu hoitoöljy on must tuote silloin, kun on kuumetta tai lihakset kipeinä. Kuumeisena levitän sitä jalkapohjiin, rintakehälle ja kolottaviin lihaksiin. Bybin Mega Mist on ihana suihke mineraalimeikin päälle. Mádaran Syväkosteuttava Fluidi on täydellisen kevyt ja kosteuttava voide.

Guilty pleasure?

Pitkät kuumat suihkut. Siis oikeasti tosi pitkät ja tulikuumat. Pitäisi säästää vettä, luontoa ja omaa nahkaa, mutta kuuma suihku on ollut minulle lapsesta asti paikka rauhoittua ja tyhjentää pää. Ja sitten laulan suihkussa sellasta guilty pleasure -potpurria, mihin kuuluu vanhoja ja noloja biisejä.

Anna yksi kauneusvinkki

Ihon nesteytys (hydrating-tuotteet)! Siis apua kuinka paljon kimmoisamman, sileämmän ja kuulaamman ihon olen saanut, kun olen tajunnut eron sanojen moisturizing ja hydrating välillä (kiitos Katja Kokko)!

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Leijona. En tiedä miksi, mutta aiemmin minun oli vaikea suhtautua siihen positiivisesti. Astrologi kertoi, että nouseva merkkini on skorpioni ja selitti myös leijonaa minussa, nyt alan olla sujut! Minussa nämä näkyvät ehkä niin, että en kainostele puhua asioista niiden oikeilla nimillä tuntemattomienkaan kanssa.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Menisin syömään, ehkä Winoon tai BasBasiin! Astrologi sanoi minulle, että tykkään syömisestä. Jos se kerta näkyy syntymähetken taivaankartassanikin niin miksi taistelisin luontoani vastaan?

Lempiemoji?

🌚

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.