Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Tapaa Sugar-tiimi: Noora, Strategi

Olen seurannut Sugarin meininkiä somen kautta jo pitkään ja haaveillut keskittyväni työssäni yhä enemmän merkityksellisten sisältöjen tuottamiseen, strategia- ja konseptityöhön. Myös strategin paikan bongasin Sugarin somesta ja ajattelin heti, että tässä olisi unelmaduuni, jossa arvomaailmani ja osaamiseni kohtaisivat.

Kun ensimmäisen kerran kävin Sugarilla tapaamassa tiimiä, tuntui siltä kuin olisin tullut kotiin ja ajatuksemme kohtasivat myös työnkuvani kohdalla niin, että tuntui luontevalta jättää tapahtuma-ala taakse ja siirtyä Sugarille hommiin. Toivon pystyväni tuomaan Sugarille ja ihanille asiakkaillemme iloa kokemuksestani markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta. Olen myös parantumaton esteetikko ja mukanani tuon myös urani mitalta kokemusta visuaalisesta suunnittelusta, konseptisuunnittelusta ja erilaisista kuvaustuotannoista.

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Tämä on kysymys johon vastasin hiljattain pitkästi blogissani, mutta lyhyesti sanottuna se tapahtui lasten kasvaessa ja huomatessani muutokset rakastamassani Itämeressä.

Kivointa työssäsi?

Sugarille tullessani tuntui siltä, kun olisin tullut kotiin. Yrityksen arvomaailma on minulle tärkeä ja edustamamme tuotemerkit ja palvelut jakavat sen kanssamme. Tuntuu hyvältä saada käyttää markkinointiosaamistaan vastuullisesti toimivien yritysten tunnettuuden kasvattamiseen. Oman työn merkityksellisyys motivoi huikeasti samoin Sugarin innostunut ja työlleen omistautunut tiimi.

Suosikkituotteet Sugarilla

Mossan Rich Comfort -kasvovoide on ollut viime kuukausien lemppari, sillä se kosteuttaa ihanasti superkuivaa ihoani ja sopii myös käytettäväksi kylmällä säällä suojaavana ulkoiluvoiteena. Urtekramin laadukkaista tuotteista tykkään kaikessa käytössä, sillä pakkaukset ovat kivoja ja saatavuus hyvä. Juomapuolelta valitsen kotona päivittäisessä käytössä olevan Alpron Almond Baristan ja The Good Guys Kombuchan. Koronan aiheuttaman kotoilun aikana olen innostunut valmistamaan kombuchaa myös itse. Myös Sugarilla hiljattain aloittanut Aarre on kuulunut suosikkivaatemerkkeihini jo pitkään.

Guilty pleasure?

Tietenkin Tony’s Chocolonely, jonka valikoimasta yhtä suosikkimakua on mahdoton nimetä. Arjen quilty pleasure ovat ehdottomasti Urtekramin raakalakritsijauheeseen dipatut taatelit tai pienet kuivatut viikunat.

Anna yksi kauneusvinkki.

Opi rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet, nauti elämästä, pysähdy ihmettelemään sitä tarpeeksi usein ja harrasta liikuntaa itsellesi sopivissa määrin. Löydä kauneutta ympäriltäsi, itsestäsi ja toisista.

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Rapu, helteisen heinäkuun tyttö, kesän lapsi, mieluiten merituulta tukassa.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Laittaisin säästöön ja miettisin aika tarkasti mihin sen kulutan, sillä olen haastanut itseni kirjaamaan vuoden ajan ylös kaikki hankintani ja raportoin niistä kuukausittain blogissani. Sieltä voi siis tsekata mihin satanen jos toinenkin taloudessani kuukausittain katoaa. Olen myös innostunut säästämisestä, joten ehkä laittaisin sen suoraan sijoitusrahastoon.

Lempiemoji?

 

* Osa linkeistä affiliate-linkkejä. 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.