Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki

Tapaa Sugar-tiimi: Oona, sisällöntuottaja

“Kun keväällä 2016 huomasin sattumalta, että Sugarille haettiin harjoittelijaa, ryhdyin siltä istumalta kirjoittamaan työhakemusta. Onni potkaisi ja sain paikan. Kolmen kuukauden harjoittelujakson jälkeen pääsin ilokseni jatkamaan Sugarin leivissä sisällöntuottajana viestinnän opintojeni ohella. Sugarin työtiimi on ihanan lämminhenkinen ja siitä huokuu suuri luova energia. Kaikki sparraavat toisiaan eteenpäin.

Sisällöntuottajana ideoin ja toteutan artikkeleita sekä haastatteluja Sugarin blogiin. Työpäiväni sujuvat yleensä niin, että matkustan kamera ja läppäri laukussani tapaamaan erilaisia kiinnostavia tyyppejä ja sen jälkeen istuskelen jossain kahvilassa kirjoittamassa ja muokkaamassa kuvia. Kirjoittaminen ja visuaalisuus ovat aina kulkeneet minulla käsi kädessä, joten nautin suunnattomasti siitä, että saan yhdistää ne työssäni.”

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Lapsuuden kotini on metsän ympäröimä ja luonnon kunnioittaminen onkin aina ollut itsestään selvä osa elämääni. Minut kasvattaneet ihmiset osoittivat, että luontoa voi vaalia monin eri tavoin. Kuvataiteilija-isäni käyttää teoksissaan paljon kierrätysmateriaaleja eikä heitä edes kertakäyttöisiä pahvimukeja roskiin, äitini on intohimoinen puutarhuri ja tätini kanssa samoilimme monet syksyt Kuopion metsissä keräten sieniä ja marjoja. Minusta tuli kasvissyöjä, kun muutin pois kotoa ja nykyään se on on olennainen osa elämänfilosofiaani.

Kivointa työssäsi?

Hauskinta on päästä haastattelemaan eri aloilla työskenteleviä inspiroivia ihmisiä, joiden kanssa tiet tuskin muuten kohtaisivat.

Suosikkituotteet Sugarilla

Olen riippuvainen Mádaran SOS-sarjan tuotteista. Kasvovoide, seerumi ja kosteuttava naamio ovat herkän ja atooppisuuteen taipuvaisen ihoni pelastajat. Myös Mádaran mutaa ja merilevää sisältävä Detox-naamio on luottotuotteitani, se tekee ihon ihanan raikkaaksi ja tuoksu tuo mieleeni metsälammessa uiskennellen vietetyt lapsuuden kesät. Urtekramin Rasul-savishampoo on suosikkini hiustuotteista, pyrin pesemään hiukseni mahdollisimman harvoin ja se pitää ne ilmavina pitkään.

Guilty pleasure?

Kauhuelokuvien katsominen – kaduttaa joka kerta viimeistään silloin, kun olen yksin kotona.

Anna yksi kauneusvinkki

Naura.

Mikä on horoskooppimerkkisi

Olen vesimies ja pystyn näkemään itsessäni tiettyjä tähän merkkiin liitettyjä piirteitä: määrätietoisuutta, luovuutta ja omissa maailmoissa viihtymistä.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.