Kategoriassa Ruoka

Vegaanin pasha

Tällä maidottomalla pashareseptillä ei vegaanin tarvitse tinkiä pääsiäisherkuistaan! Kookossokerilla ja kuivatuilla aprikooseilla makeutettu herkku katoaa nopeasti parempiin suihin ja reseptiä on helppo tuunata lisäämällä omaan suuhun sopivia sattumia.

Vegaanin pasha

2 dl kauravispiä
125 g maustamatonta soijatuorejuustoa
1,5 dl soijajugurttia
0,25 dl kookossokeria
½ tl vaniljajauhetta (esim. Urtekram)
aprikooskuutioita (esim. Urtekram)
mantelirouhetta
½ luomusitruunan kuori ja mehu

Mittaa kauravispi kulhoon ja vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää joukkoon vegaaninen tuorejuusto sekä soijajugurtti ja sekoita tasaiseksi. Mausta kookossokerilla, raastetulla sitruunankuorella sekä sitruunamehulla. Lisää aprikoosikuutioita ja rouhittuja manteleita maun mukaan. Laita suodatinpussi kahvinsuodattimeen ja kaada tekemäsi massa siihen. Päällystä suodatin kelmulla ja laita lautanen kelmun päälle painoksi. Siirrä kahvisuodatin lautaselle jääkaappiin ja anna massan valua yön yli. Kumoa pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.