Kategoriassa Ruoka

Vegaanin pasha

Tällä maidottomalla pashareseptillä ei vegaanin tarvitse tinkiä pääsiäisherkuistaan! Kookossokerilla ja kuivatuilla aprikooseilla makeutettu herkku katoaa nopeasti parempiin suihin ja reseptiä on helppo tuunata lisäämällä omaan suuhun sopivia sattumia.

Vegaanin pasha

2 dl kauravispiä
125 g maustamatonta soijatuorejuustoa
1,5 dl soijajugurttia
0,25 dl kookossokeria
½ tl vaniljajauhetta (esim. Urtekram)
aprikooskuutioita (esim. Urtekram)
mantelirouhetta
½ luomusitruunan kuori ja mehu

Mittaa kauravispi kulhoon ja vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää joukkoon vegaaninen tuorejuusto sekä soijajugurtti ja sekoita tasaiseksi. Mausta kookossokerilla, raastetulla sitruunankuorella sekä sitruunamehulla. Lisää aprikoosikuutioita ja rouhittuja manteleita maun mukaan. Laita suodatinpussi kahvinsuodattimeen ja kaada tekemäsi massa siihen. Päällystä suodatin kelmulla ja laita lautanen kelmun päälle painoksi. Siirrä kahvisuodatin lautaselle jääkaappiin ja anna massan valua yön yli. Kumoa pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.