Kategoriassa Juttusarjat \\ Ystäväkirja

Ystäväkirja: Minna Oey

Sugarin ja Minna Oeyn yhteinen taival alkoi heti Sugarin perustusvuonna 2011 ja Minna on ensimmäisiä ja pitkäaikaisimpia asiakkaitamme. Minna on ollut ensimmäisten joukossa tuomassa laadukasta luonnonkosmetiikkaa Suomeen ja yksi suomalaisen luonnonkosmetiikka-alan uranuurtajista. Nykyisin hän asuu Ranskassa miehensä ja koiransa, hurmaavan Pyryn kanssa.

Ystäväkirjassa esittelemme Sugarin kymmenvuotisen taipaleen varrella matkassamme mukana olleita ihmisiä – niin työntekijöitä, vaikuttajia, toimittajia kuin asiakkaitakin.

Mitä kuuluu?

Kiitos hyvää – Ça-va bien, merçi! Elämä viisikymppisenä on tasapainoista, ja on aikaa itselle ja rakkaille. Sopivasti työtä ja vapaa-aikaa.

Horoskooppimerkkini:

Vahvasti kaksonen. Minussa asuu sosiaalinen tosikko ja iloinen erakko, ainainen ristiriita.

Lempiväri:

Vihreän monet eri sävyt, lempivihreä vaihtelee vuodenajan mukaan. Mieluummin kuitenkin mintun vihreä, kun kateuden vihreä.

Lempiruoka:

Rakastan japanilaisia ruokia.

Maailma olisi parempi paikka, jos:

Ihmiset puhuisivat tunteistaan.

Rohkein asia, minkä olen tehnyt:

Yrittäjyys

Parasta minussa:

Positiivinen elämänasenne ja vihreät silmät.

Haaveilen:

Pitkästä ja terveestä yhteisestä tulevaisuudesta aviomieheni kanssa, omasta maaseutukodista ja muutamasta koirasta lisää nykyisen Pyry-boyn kaveriksi.

Kapinoin:

Kun kohtaan epäoikeudenmukaisuutta ja eläimiin tai lapsiin kohdistuvaa kaltoinkohtelua.


Elämänoppi:

Kaikki järjestyy.

Idolini:

Aivan liian nuorena, 57-vuotiaana menehtynyt äitini on edelleen roolimallini.

Haluaisin oppia:

Puhumaan ranskaa sujuvasti. Projekti, joka on työn alla.

Noloin mokani:

Unohdan yleensä mokani aktiivisesti. Enää en menetä niistä yöunia, mutta nuoruuden ”kympin tyttönä” harjoittelen yhä itselleni nauramista.

Paras kotimaankohde:

Ystäviemme Arton ja Masan saari Kanta-Hämeessä.

Aina työpisteelläni:

Sekarotuinen koirani Pyry lojuu useimmiten vierelläni kun työskentelen.

Löydän inspiraatiota:

Ehdottomasti matkoilta, kotimaasta tai ulkomailta, ihan sama.

Lämpimin Sugar-muistoni:

Tapahtumien järjestäminen Sugarin kanssa oli aina hauskaa ja jännittävää. Niissä yhdistyi edelläkävijän näkemyksellisyys, jokin yllätys tai wow-kokemus sekä lämmin ja helposti lähestyttävä tunnelma. Sugarin tapahtumissa ei pönötetty vaan tilan täytti innostunut pulina.

Sugar ja Natcos Annalan huvilassa vuonna 2013.

Lempituotteeni Sugarin historiasta:

Apua, runsaudenpula! Sugarin valikoimassa on ollut niin paljon huikeita eettisiä brändejä vuosien varrella, että ei ole yhtä ylitse muiden.

Mikä olisi yhteinen matkakohteemme:

Toinen kotini on nykyään Etelä-Ranskassa. Haluan kutsua Sugarin viikonlopuksi Rivieran erityiseen valoon, jossa tutustumme ensimmäiseksi Nizzan historialliseen vanhaan kaupunkiin ystävämme, Travel designer Timo Hakolan opastamana. Timolla on kaupungista uskomattomia tarinoita kerrottavanaan. Kierroksen jälkeen lepuutamme jalkoja jossain sataman lukuisista merellisistä ravintoloista. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös vierailu muutamassa Rivieran lukuisista museoista, joista suosikkini ovat Nizzan nykytaiteen museo Mamac, Renoirin taitelijakoti läheisessä Cagnes-sur-Merin pikkukaupungissa sekä Picasso-museo viehättävässä Antibesissa. Kolmantena päivänä tutustumme laventelin tislaukseen ja parfyymin valmistuksen historiaan idyllisessä tuoksukaupunki Grassessa. Bienvenue sur la Côte d’Azur!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.