Kategoriassa Matkailu ja retkeily \\ Vastuullinen elämä

Sugarilaisten Köpis-vinkit

Sugarin Kööpenhaminan pop-up avaa ovensa syyskuussa: olemme superinnoissamme! Niin myös itse kaupungista. Tässä ensimmäiset inspiraation lähteemme, jotka kaikki löytyvät toisistaan 5 minuutin kävelymatkan päästä.

Hotelli

Organic Oasis – luomu boutique-hotelli

Vierailimme ensimmäisen kerran pienen boutique-hotelliketju Guldsmedenin Axel-hotellissa alkuvuodesta, kun talvi voi vielä hyvin kaupungissa kylmällä viimallaan. Juuri silloin Axeliin olikin ihastuttava tulla: lobby oli täynnä lämmintä tunnelmaa ja puheensorinaa, kun hotellivieraat nautiskelivat baarin luomuviinejä pehmeillä sohvilla.

Balilaishenkisesti sisustettu hotelli on hyvän fiiliksen elämys: hotellissa on luomuravintola, spa-osasto (jonne pääsee nautiskelemaan noin 30 € hintaan) sekä suloinen sisäpihapuutarha. Kokemuksen luovat yksityiskohdat: esimerkiksi kylpyhuoneista löytyvät hemmottelevat I love eco essentials -tuotteet.

Kuva Guldsmeden

Matcha heaven – vihreää rakkautta ensi silmäyksellä

Tähän Byoh matcha-baariin rakastuimme ensisilmäyksellä. Mikä unelmamenu: matchasta valmistettuja suklaasuukkoja, pehmiksiä sekä mehujäitä ja tietenkin viettelevän vihreitä juomia. Ooh! Hyrisimme tyytyväisyydestä matcha-lattejemme parissa. Kahvila on itsessäänkin kaunis ja rauhoittava kokemus.

Palatessamme Suomeen matcha-ajatukset pyörivät edelleen päässä… Miten saisimme tämän konseptin tuotua myös tänne! Kaipaamme päivittäistä matcha-leivostamme. Ratkaisua odotellessa voi matchan hemmottelevan hyviä vaikutuksia kerrata täältä.

Mother – parasta pizzaa koskaan

Mother on kulttimaineensa ansainnut; konstailemattoman herkullista pizzaa, joka on tehty lähinnä luomuraaka-aineista. Jos jokin raaka-aine ei ole luomua, se on ostettu suoraan pientuottajalta esim. Italiasta. Mother sijaitsee trendikkäällä ”meatpacking districtillä”, joten illallisreissulla pääsee fiilistelemään yhtä Köpiksen kuplivimmista alueista. Suosittelemme Bufala-, Vegetariana- sekä Burrata-pizzoja. Vegaanit ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavat eivät hekään jää nälkäisiksi.

Älä unohda pöytävarausta, sillä odottamista varten oleva baaripuolikin on yleensä tupaten täynnä.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.