Kategoriassa Matkailu ja retkeily \\ Vastuullinen elämä

Sugarilaisten Köpis-vinkit

Sugarin Kööpenhaminan pop-up avaa ovensa syyskuussa: olemme superinnoissamme! Niin myös itse kaupungista. Tässä ensimmäiset inspiraation lähteemme, jotka kaikki löytyvät toisistaan 5 minuutin kävelymatkan päästä.

Hotelli

Organic Oasis – luomu boutique-hotelli

Vierailimme ensimmäisen kerran pienen boutique-hotelliketju Guldsmedenin Axel-hotellissa alkuvuodesta, kun talvi voi vielä hyvin kaupungissa kylmällä viimallaan. Juuri silloin Axeliin olikin ihastuttava tulla: lobby oli täynnä lämmintä tunnelmaa ja puheensorinaa, kun hotellivieraat nautiskelivat baarin luomuviinejä pehmeillä sohvilla.

Balilaishenkisesti sisustettu hotelli on hyvän fiiliksen elämys: hotellissa on luomuravintola, spa-osasto (jonne pääsee nautiskelemaan noin 30 € hintaan) sekä suloinen sisäpihapuutarha. Kokemuksen luovat yksityiskohdat: esimerkiksi kylpyhuoneista löytyvät hemmottelevat I love eco essentials -tuotteet.

Kuva Guldsmeden

Matcha heaven – vihreää rakkautta ensi silmäyksellä

Tähän Byoh matcha-baariin rakastuimme ensisilmäyksellä. Mikä unelmamenu: matchasta valmistettuja suklaasuukkoja, pehmiksiä sekä mehujäitä ja tietenkin viettelevän vihreitä juomia. Ooh! Hyrisimme tyytyväisyydestä matcha-lattejemme parissa. Kahvila on itsessäänkin kaunis ja rauhoittava kokemus.

Palatessamme Suomeen matcha-ajatukset pyörivät edelleen päässä… Miten saisimme tämän konseptin tuotua myös tänne! Kaipaamme päivittäistä matcha-leivostamme. Ratkaisua odotellessa voi matchan hemmottelevan hyviä vaikutuksia kerrata täältä.

Mother – parasta pizzaa koskaan

Mother on kulttimaineensa ansainnut; konstailemattoman herkullista pizzaa, joka on tehty lähinnä luomuraaka-aineista. Jos jokin raaka-aine ei ole luomua, se on ostettu suoraan pientuottajalta esim. Italiasta. Mother sijaitsee trendikkäällä ”meatpacking districtillä”, joten illallisreissulla pääsee fiilistelemään yhtä Köpiksen kuplivimmista alueista. Suosittelemme Bufala-, Vegetariana- sekä Burrata-pizzoja. Vegaanit ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavat eivät hekään jää nälkäisiksi.

Älä unohda pöytävarausta, sillä odottamista varten oleva baaripuolikin on yleensä tupaten täynnä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.