Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki

Launching: Sugar Store ja Sugar Universe!

Sugar on PR-toimisto, mutta se on nykyään myös paljon muuta.

Aloitimme vuonna 2011 ekologisiin ja eettisiin brändeihin keskittyneenä toimistona, ja nyt, kuusi vuotta myöhemmin, ympärillemme on kasvanut yhteisö upeita ja inspiroivia ihmisiä.

Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut inspiroida, keskustella ja levittää hyvää fiilistä vastuullisista elämänvalinnoista. Haluamme vaalia pelotonta ja optimistista asennetta tulevaisuuteen, ja kaikkeen jännittävään mitä se voi pitää sisällään.

Siksi tällä viikolla alkaa uusi sivu myös meidän tarinassamme – lanseeraamme oman Sugar Store -verkkokaupamme ja uudistuneen Sugar Universe -median, joka on yhtä lämmin ja kupliva kuin Sugar. Niiden kyljessä pysyy sama tuttu Sugar PR, nyt tosin uudistuneella ilmeellä. Sivut on luotu niin, että pääset helposti navigoimaan niiden välillä.

Miksi tuotteita

Kaikki alkoi kun eräänä tosi arkisena toimistopäivänä yksi Sugarilaisista harmitteli, ettei hyvin istuvia, hyvälaatuisia ja hauskoja t-paitoja saa ekologisesti ja eettisesti valmistettuna. Valjastimme pelottoman asenteen taaksemme ja pohdimme esimerkin voimaa. Jos me pystyisimme osoittamaan, että vastuullisesti valmistettuja kauniita käyttöesineitä on mahdollista tuottaa, niin pystyisimmekö kannustamaan muitakin tekemään enemmän eettisiä ja ekologisia valintoja?

Lähdimme siis yksinkertaisesti liikkeelle siitä, mitä haluaisimme itse ostaa. Mietimme myös kasvavaa joukkoa aktiivisia, inspiroivia ja tiedostavia naisia ympärillämme, joiden kanssa olemme vuosien aikana jutelleet, sekä sitä, minkälaisia asioita ja tuotteita he ovat sanoneet haluavansa nähdä markkinoilla enemmän. Ekologisesti ja eettisesti valmistettuja esteettisiä tuotteita ei yksinkertaisesti tällä hetkellä ole saatavilla tarpeeksi.

Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme inspiroivia tyyppejä, joiden töihin oikeasti uskomme. Olemme käyttäneet lukemattomia tunteja varmistaakseemme, että kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman vastuullisesti ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen. Lisää siitä ja tuotantoprosessistamme kerromme pienessä postaussarjassa, jota julkaisemme tulevina viikkoina.

Mitä tulee myyntiin

Sugar Store -kauppaan tulee ihan ensimmäiseksi t-paitoja, hopeakoruja, kangaskassi sekä kaksi ihanaa tuoksukynttilää.

No Fear -nimellä kulkeva voimapaita syntyi yhteistyössä taiteilija & supergirl Taika Mannilan kanssa, jonka viisaista sanoista sen logokin syntyi: All I want to do is walk with no fear in my heart.

Korumme suunnitteli lahjakas Matilda Mannström. Tämän kolme korua sisältävän malliston nimesimme yksinkertaisesti: Matilda loves Sugar.

Kaksi kaunista tuoksukynttilää toteutettiin yhteistyössä kauniista & rosoisista Raaka Rå -astioista tunnetun Leena Kouhian kanssa. Niiden idea on se, että kynttilän polton jälkeen sen keraamisen astian voi säilyttää vaikka teekuppina. Lopulta loimme myös jotain ihan ikiomaa: Sweet as Sugar -t-paidan ja nimeämme kantavan Solar -kangaskassin.

Molemmat t-paitamme on valmistettu Suomessa, ja ne ovat 100% pehmoista luomupuuvillaa. Matilda Loves Sugarin malliston Kalliossa käsintehdyt korut ovat puolestaan täysin kierrätettyä hopeaa. Leenan valamat keraamiset kupit on valmistettu Kaapelitehtaalla myrkyttömistä materiaaleista. Myös kynttilöiden raaka-aineet on mietitty tarkkaan: tuoksumme ovat täysin eteerisistä öljyistä valmistettuja, ja kynttilämassa on valmistettu luonnollisista, puhtaasti palavista ainesosista.

Tuotteita voi ostaa täältä.

Ensimmäinen lookbook, Soft Summer, on kokonaisuudessaan katsottavissa täältä.

Toivomme todella, että innostut näistä uudistuksista ja tuotteista yhtä paljon kuin mekin.

Rakkaudella,

Sugar Tiimi

PS: Nyt valmistimme tuotteita, joita me halusimme itse nähdä. Mutta kerro meille: mitä sinä haluaisit, että me valmistaisimme seuraavaksi?

Hit us up on: info@sugarhelsinki.com

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.