Kategoriassa Kulttuuri

Sugarin Flow Festival -vinkit

Flow Festival lähestyy! Tämä kaupunkifestari on vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä Helsingin kesän ehdottomana kohokohtana. Usean vuoden Flow-kokemus on kuitenkin opettanut, ettei festareille kannata mennä valmistautumatta.

Viimeisestä vinkkipostauksestamme onkin jo pari vuotta, joten päätimme koota parhaat tärppimme myös tämän vuoden rientoihin. Kurkkaa alta mitä menemme katsomaan, mitä alueelle kannattaa ottaa mukaan ja mitkä ovat parhaat luonnonkosmetiikan tuotteet festariviikonlopulle!

Musiikki

Flowssa koettava festarihurmos on parasta. Suosikkiartistien lisäksi kannattaa aina myös antaa mahdollisuus jollekin ennalta tuntemattomalle esiintyjälle. Näitä ainakin menemme katsomaan viikonlopun aikana!

Perjantai:
Mura Masa
Onni Boi
Patti Smith
Ms. Lauryn Hill

Lauantai:
D.R.E.A.M.G.I.R.L.S
Lxandra
Vesta
Noname
6lack
Arctic Monkeys
Charlotte Gainsbourg

Sunnuntai:
Ruusut
Jorja Smith
Moses Sumney
Kamasi Washington
Lykke Li
Fever Ray
Kendrick Lamar

Yleinen muistilista

Näiden tärkeyttä emme voi tarpeeksi korostaa.

1. Flow-appi
Päivitetty Flow Festival -appi on loistava. Voit tallentaa sinne esiintyjät, jotka haluat nähdä, ja asettaa sovellus hälyttämään juuri ennen kuin suosikkiesiintyjäsi astelevat lavalle. Ruokatarjontaa on myös helpointa selata appin kautta.

2. Käsidesi
Ei vesipistettä lähellä, ja olet aikeissa syödä käsin jotain todella sotkevaa? No problem! Käsidesi on hyvä olla lähellä festareilla. Tiesitkö, että on olemassa todella hyviä 100 % luonnollisia vaihtoehtoja? Tämä on muun muassa hyväksi todettu suosikki, lisäksi voit tehdä omasi myös eteerisillä öljyillä ja aloe veralla.

3. Kurkkupastilleja
Jutellessa, laulaessa (okei kirkuessa) ja bailatessa suu kuivuu ja kurkku kipeytyy helposti. Pastilleja on siis hyvä pitää lähellä. Nämä ovat esimerkiksi todella hyviä, ja niitä myydään helposti kuljetettavissa pienissa askeissa.

4. Deodorantti
Tulet tarvitsemaan sitä! Weledan sprayattavat deodorantit ovat oivallisia festivaalituotteita: helppokäyttöistä dödöä on helppo monen ihmisen suihkauttaa, mutta tuote ei kuitenkaan sisällä kiellettyjä aerosoleja (tai muitakaan haitallisia aineita). Emma Watsonkin käyttää näitä samaisia dödöjä, joka tietenkin ainoastaan lisää tuotteen toimivuutta silmissämme.

Festariviikonlopun kauneusvinkit

2 päivää ennen:
Kosteuta ihoa tehokkaasti, eli anna kasvoveden virrata. Kasvovedet ovat parhaita kasvojen ihon kostuttajia, ja ne tehostavat huomattavasti kosteusvoiteen imeytymistä. Ihon puhdistuksen jälkeen imeytä kasvoihisi hellävaraisin painelevin liikkein ainakin pari kerrosta suosikkikasvovettäsi. Katja Kokko on kirjoittanut todella kattavan artikkelin aiheesta, suosittelemme kurkkaamaan sen!
Sugarilaisten tämänhetkisiä suosikkituotteita ovat mm. tämä Atopikin herkän ihon kasvovesi, tämä Mossan kirkastava kasvovesi, ja tämä Evolven kosteuttava kasvovesi.

Festarin aikana:
Viikonlopun aikana suosimme helppokäyttöisiä monitoimituotteita, joista on moneksi. Bybin Babe Balm tai Weledan Skin Food tulevat siksi varmasti kovaan käyttöön. Näitä tuotteita voi hyödyntää kasvojen kosteutukseen, huulivoiteina, highlightereina, käsivoiteina….you name it!
Aurinkosuoja on myös tärkeä muistaa, myös pilvisellä säällä. Mádaran kasvoille tarkoitettu SFP 30 aurinkovoide pitää koko päivän, ja sulautuu ihoon täydellisesti.

Festareiden jälkeen:
Viikonlopun jälkeen iho saattaa tuntua hieman….samealta. Johtunee *ilmansaasteista*.
Suosittelemme puhdistavien kuorintojen ja naamioiden käyttöä. Syväpuhdistavat kuorinnat poistavat kuollutta ihosolukkuoa ja kirkastavat ihoa, ja naamiot elvyyttävät ihon terveyttä. Tällaiseen ihon detoxiin sopivat erityisen hyvin Mossan hiilikuorinta tai Frantsilan elvyyttävä yrttisavinaamio.

Ps: Flow Festival tekee myös upeaa vastuullisuustyötä: tiesitkö esimerkiksi, että tapahtuma on täysin hiilineutraali? Koko festarialueelta puuttuvat myös kokonaan maatumattomat ruoka-astiat. We love!

Kuvat:
Artikkelikuva, kuvat 1 & 3: Jussi Hellsten
Kuva 2: Janita Autio

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.