Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: granny style

Harmaa on uusi musta.

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@lindaandwinks

Tältä minäkin haluan näyttää seitsemänkymppisenä: sävytetyt aurinkolasit nenällä, huulet aina täydellisesti punattuna ja pörröinen puudeli kainalossa. Ah-niin-elegantti Linda Rodin on työskennellyt stylistina ja kertoo, että hänen tyylinsä koostuu suurimmaksi osaksi second hand -löydöistä. Muutama vuosi sitten Linda perusti oman luonnonkosmetiikkamerkki Rodinin, jonka Olio Lusso -kasvoöljy nousi nopeasti kulttimaineeseen.

Sugar loves: Winks-puudeli kulkee emäntänsä mukana kaikkialla

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@iris.apfel

95-vuotiaan Iris Apfelin työ sisustus- ja tekstiilialalla on kuljettanut häntä ympäri maailmaa. Matkoiltaan lukuisissa eri maissa Iris on kerännyt koruja ja nykyään hän omistaa huikean laajan korukokoelman, joka on ollut näytteillä esimerkiksi New Yorkin Metropolitan-museossa. Jos tyyli-ikonin elämä kiinnostaa, suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Iriksen elämästä kertovan dokumentin, joka on katsottavissa esimerkiksi Netflixistä.

Sugar loves: massiiviset rannekorukasat eivät ole koskaan näyttäneet näin hyvältä

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@baddiewinkle

Some-persoonaksi nousseen “Baddie Winklen” neonväreissä kimaltava vaatekaappi on kuin suoraan Tumblr:n tyyliblogeista. Insta-tilin takaa löytyy hellyyttävä tarina: yhdeksänkymppinen Tenneesseeläinen Helen Van Vinkle alkoi aviomiehensä kuoleman jälkeen viedä tyyliään räiskyvämpään suuntaan ja sai siitä uutta iloa elämäänsä.

Sugar loves: kuvista välittyvä aidon oloinen riemu – olisi mahtavaa päästä cocktaileille Helenin kanssa!

Jäitkö janoamaan lisää Instagram-inspiraatiota? Lue viimeisimmät vinkkipostauksemme täältä ja täältä.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.