Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: granny style

Harmaa on uusi musta.

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@lindaandwinks

Tältä minäkin haluan näyttää seitsemänkymppisenä: sävytetyt aurinkolasit nenällä, huulet aina täydellisesti punattuna ja pörröinen puudeli kainalossa. Ah-niin-elegantti Linda Rodin on työskennellyt stylistina ja kertoo, että hänen tyylinsä koostuu suurimmaksi osaksi second hand -löydöistä. Muutama vuosi sitten Linda perusti oman luonnonkosmetiikkamerkki Rodinin, jonka Olio Lusso -kasvoöljy nousi nopeasti kulttimaineeseen.

Sugar loves: Winks-puudeli kulkee emäntänsä mukana kaikkialla

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@iris.apfel

95-vuotiaan Iris Apfelin työ sisustus- ja tekstiilialalla on kuljettanut häntä ympäri maailmaa. Matkoiltaan lukuisissa eri maissa Iris on kerännyt koruja ja nykyään hän omistaa huikean laajan korukokoelman, joka on ollut näytteillä esimerkiksi New Yorkin Metropolitan-museossa. Jos tyyli-ikonin elämä kiinnostaa, suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Iriksen elämästä kertovan dokumentin, joka on katsottavissa esimerkiksi Netflixistä.

Sugar loves: massiiviset rannekorukasat eivät ole koskaan näyttäneet näin hyvältä

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@baddiewinkle

Some-persoonaksi nousseen “Baddie Winklen” neonväreissä kimaltava vaatekaappi on kuin suoraan Tumblr:n tyyliblogeista. Insta-tilin takaa löytyy hellyyttävä tarina: yhdeksänkymppinen Tenneesseeläinen Helen Van Vinkle alkoi aviomiehensä kuoleman jälkeen viedä tyyliään räiskyvämpään suuntaan ja sai siitä uutta iloa elämäänsä.

Sugar loves: kuvista välittyvä aidon oloinen riemu – olisi mahtavaa päästä cocktaileille Helenin kanssa!

Jäitkö janoamaan lisää Instagram-inspiraatiota? Lue viimeisimmät vinkkipostauksemme täältä ja täältä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.